19-12-11

Beveiligingsbedrijf

Bent u op zoek naar goede beveiliging van woning of bedrijfspand? Veiligheid en vrijheid krijgt ook u door de inschakeling van een beveiligingsbedrijf. Ondernemingen, instellingen en individuele welvarende personen dienen tegenwoordig beschermd te worden tegen de criminele invloeden. Op vele manieren kunnen ondernemingen en personen snel benadeeld worden, en dat moet en hoeft niet meer. Door de inschakeling van een beveiligingsbedrijf hoeft u niet meer bevreesd te zijn. Een beveiligingsbedrijf schermt u af van criminelen en terrorisme zodat u zich veilig voelt en grotendeels met uw dagelijkse beslommeringen bezig kunt houden. Dit kan zijn voor bescherming van een onderneming maar ook van individuen voor wie een verhoogd risico op dreigingen van buitenaf. Daar dient dan ook voldoende bescherming tegen geboden te worden en dat doet in de vorm van een beveiligingsbedrijf.

Individuele bewaking

Het kan zijn dat u als politicus of als welgesteld persoon, bijvoorbeeld als goud kopen uw hobby is.  Ook als bekende Nederlander een verhoogd risico loopt op dreigende invloeden van buitenaf. Iemand kan het op uw persoon gemunt hebben, u bent kroongetuige geworden danwel u heeft een verhoogd risicoprofiel dan is de inschakeling van individuele bewaking een must. Middels individuele bewaking kunt u veilig worden vervoerd van de ene locatie naar de ander terwijl er altijd iemand in de buurt is die een oogje voor u in het zeil houdt. Dit kan op twee manieren worden uitgevoerd. Een op afstand gehouden individuele bewaking waarbij u slechts merkt dat er bewaking is indien er iets voorvalt, danwel intensieve close-by individuele bewaking waarbij één of meerdere bodyguards u te allen tijde te beschermen. Afhankelijk van uw persoonlijke dreiging wordt u geadviseerd hoe u het beste bewaakt kunt worden terwijl u nog wel vrij kunt rond bewegen.

Bewaking middels meldkamer

U kunt bij geringe danwel verminderde dreiging kiezen voor beveiliging op afstand. Dit bekent dat uw privéwoning of ondernemingspand wordt voorzien van sensoren en een handige manier om de meldkamer te bereiken. In principe moet een druk op de knop voldoende zijn om bij enig overlast snel in contact te kunnen treden met de meldkamer. Dit kan ook telefonisch. Daarnaast kunnen elektronisch de panden worden beveiligd zodat een indringing met stil alarm wordt gesignaleerd. Afhankelijk van hoe en wat er is gecommuniceerd kunnen hulp diensten danwel de beveiliging binnen afzienbare tijd bij u zijn. Daarnaast geldt dat een beveiligingsbureau gewoonlijk ’s avonds of ’s nacht even langs rijd om te controleren of alles nog in orde is. Met een goede alarmopvolging bent u er dus van verzekert dat uw woning of bedrijfspand goed wordt beveiligd.

Intensieve bewaking

Een beveiligingsbedrijf biedt eveneens uitgebreide mogelijkheid om een complete onderneming danwel uw privé woonomstandigheden te beveiligen tegen verkeerde invloeden. Daartoe wordt een perimeter vastgelegd waarbinnen u in principe vrij kunt bewegen echter de perimeter staat onder strenge bewaking van camera’s en mogelijk patrouillerende bewakers. Dergelijke bewaking is uiteraard voor dag en nacht aangezien de onderneming en uw familieleden continu beschermd moeten worden. U wilt u namelijk veilig en vertrouwd voelen in uw eigen woon- en werkomgeving. Dit wordt gedaan door de slechte invloeden van buitenaf buiten de deur te houden. Uw veiligheid en dat van de onderneming is van groot belang.

13:54 Gepost door Hansje Ubbink in Web | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bedrijfsbeveiliging |  Facebook |