24-10-10

Hippe danscafees in Antwerpen en Hasselt

Regelmatig gaan wij stappen in Belgie. Meestal naar danscafees in Antwerpen en Hasselt. Hieronder beschrijven wij kort waar we graag naar toe gaan en waarom! Kom jij ook? Laat het ons weten door jouw reactie achter te laten!

Danscafees in Antwerpen

Danscafe t Veurleste vinden wij erg leuk!
Met name de bartendermarathon was erg lachen!
Zie ook veurleste.be

Danscafé in Hasselt, België

In het Westen van België ligt de plaats Hasselt. In Hasselt is van alles te doen! Als je graag ’s avonds op stap wilt, kan je ervoor kiezen om naar een discotheek of kroeg te gaan, maar je kan ook naar een danscafé.
Een danscafé is eigenlijk een kroeg waar vaak een dansvloer is.

Een discotheek en een café met elkaar gemengd. De muziekstijlen en sfeer verschillen per danscafé. We gaan in dit artikelen meerdere danscafés in Hasselt België noemen.

Brasserie taverne Grand Café Hooghuis in Hasselt
In dit sfeervolle café is het thema ‘Rolling Stones’ overheersend. In dit danscafé kan men lunchen, dineren of een zaaltje afhuren voor bijvoorbeeld een feestje. In het weekend is dit danscafé in Hasselt België een danscafé.

Café Export in Hasselt

Dit danscafé heeft een erg bijzondere uitstraling. De sfeer wordt bepaald door rode en gouden tinten en het gebruik van Boeddha beelden. De sfeer is hierdoor erg rustgevend en warm. Een erg gezellig danscafé in Hasselt met als slogan: “To hear, to know, to listen, to remember.”

Café Café in Hasselt

Dit niet stedelijke café waar een breed scala aan mensen komt. Tieners, twintigers, dertigers en veertigers… Je vindt ze er allemaal. In dit café café in Hasselt vindt je opvallende muziek en de huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. Hier komen bovendien veel vriendelijke voetbal supporters. Laatst hoorde ik er het clublied van VV Gent en het clublied fc twente.

Champagnebar Bubbels in Hasselt

Als je meer van trendy uitgaan houdt, dan is de champagnebar Bubbels in Hasselt België misschien meer iets voor jou. Met een groot assortiment aan schuimwijnen en champagnes is er volop keuze. Combineer dit met wat tapas of een klein hapje en je hebt de avond van je leven.

Heb jij meer tips voor stappen en uitgaan in Antwerpen of in de buurt van Antwerpen? Of ben je opzoek naar een leuk hotel Antwerpen centrum? Laat dan jouw reactie achter en wij nemen jouw reactie hier op!

Werken in een danscafe

Wil jij werken in een danscafe? Dan heb jij wel horeca ervaring nodig en een diploma Horeca. Er zijn verschillende opleidingen en trainingen die je kan volgen.

Zelf een cafe uitbaten

Wil jij zelf een cafe beginnen? Dat kost waarschijnlijk erg veel geld met name het interieur zal jij deels zelf moeten betalen. heb jij zelf geen spaargeld? Dan kan jij een goedkoop doorlopend krediet afsluiten. Heb jij al een doorlopend kredeit? Dan kan jij het bestaande doorlopend krediet oversluiten. De kroeg zelf huur je veelal van een bierbrouwerij. Een eigen pand kopen zal met een goede hypotheek kunnen. Een lening bank kan je daarvoor afsluiten.

15:06 Gepost door Hansje Ubbink in Ontspanning | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-07-10

Een nieuwe stad een nieuwe uitdaging

Al sinds ik klein ben weet ik wat ik wil worden, nl. tolk-vertaler. Welke taal ik mij in wil specialiseren weet ik nog niet. De HBO opleiding tot tolk-vertaler is gevestigd in Maastricht. In September start de nieuwe opleiding. Volgende week verhuis ik van Eindhoven (waar ik nu woon) naar Maastricht. Lachen hoor, ik heb er veel zin in! Mijn belevenissen probeer ik hier bij te houden.

Studie broer

Mijn broer laat zich opleidien tot ict-er.  Hij heeft al een bijbaan bij een ict dienstverlener.

Op kamers wonen

Het zelfstandig wonen bevalt mijn goed. Mijn ouders zijn lief hoor, maar liefst doe ik waar ik zelf zin in heb. Om in mijn levensonderhoud te kunnen vorzien heb ik een studentenbaan als lichtadviseur in een winkel voor design verlichting. Een goed lichtadvies helpt mensen bij het inrichten van de woning.

Studiekosten opleiding

De kosten voor mijn opleiding lopen elk jaar op. Komend jaar moet ik een android tablet kopen. Vorig jaar heb ik al een laptop gekost. Ik vind het belachelijk.

Hobby en vrij tijd

In mijn vrije tijd ga ik karper vissen.